Erasmus+2017: Mobilnost osebja za poučevanje

Od 26. 2. do 2. 3. 2018 je predavatelj, dr. Anton Vorina, gostoval na Integrated Business Faculty v Skopju. Tema predavanj prvega dne je bila »Management Accounting – an example in Slovenia entrepreneur in ensuring quality – the aim is satisfied customers«. Drugi dan pa se je predavanje nanašalo na uporabo programa SPSS: »Use of SPSS (statistical) program for making decision in business in example-break-event point in transport«.

Erasmus+2017: Mobilnost osebja za poučevanje

Predavateljici mag. Marjana Leva Bukovnik in mag. Zdenka Grlica sta se med 25. in 29. marcem 2019 udeležili 5th ERASMUS+ STAFF WEEK DUBROVNIK v organizaciji Univerze v Dubrovniku. Udeleženci (21 predavateljev in 17 predstavnikov administrativnega osebja) so prišli iz različnih držav, od Nizozemske, Španije, Italije, Slovenije, Hrvaške, Poljske, Slovaške, Bolgarije, Kazahstana, Izraela do Turčije. Vsi udeleženci so se predstavili na mednarodnem sejmu, ki je bil namenjen študentom Univerze kot možnost izbire za njihovo mobilnost.

Predavateljica mag. Zdenka Grlica je izvedla predavanja na temo: Linearna in korelacijska analiza podatkov, analiza časovnih nizov ter Uporaba programa SPSS za obdelavo statističnih podatkov.

Predavateljica mag. Marjana Leva Bukovnik pa je študentom približala področje kriptovalut in sicer za vidika računovodskega spremljanja transakcij s kriptovalutami.

Univerza v Dubrovniku je pripravila tudi vodeni ogled prelepega Dubrovnika.