Naša predavateljica Mojca Sendelbah je v okviru mobilnosti predavateljev Erasmus+ od 24. 4. 2017 do 28. 4. 2017 predavala na Sveučilišta u Dubrovniku, kjer je študentom dodiplomskega in magistrskega študija na Oddelku za ekonomijo in poslovno ekonomijo ter Oddelku za elektrotehniko in informatiko predavala na temo »Vloga in pomen socialnega podjetništva« s primeri dobre prakse v Sloveniji. V okviru obiska je obiskala tudi organizacijo DEŠA – Dubrovnik, Regionalni centar za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva, ki deluje na področjih socialne ekonomije in izvaja različne projekte v cilju pomoči različnim ranljivim skupinam ljudi.

V okviru projekta Erasmus+, Učna mobilnost posameznikov, je mag. Anton Vorina od 9. 5. do 13. 5. 2016 gostoval na Fakulteti za turizem in gostinstvo v Ohridu.

Prvo predavanje z naslovom COMPARISON BETWEEN SLOVENIA AND MACEDONIA -TOURISM INDICATORS je izvedel za študente dodiplomskega študija smeri turizem.

Drugo predavanje pa je izvedel za študente dodiplomskega študija turizma, carine, varnosti in menedžmenta. Naslov predavanja je bil HOW TO ENSURE THE HIGH QUALITY OF SERVICE IN TOURISM?

Fakulteta za turizem in gostinstvo v Ohridu ima 4 oddelke oz. smeri. Mag. Anton Vorina je izvajal predavanja v oddelku Turizem, kjer ga je gostil dr. Aleksandar Trajkov.