Prijava in oddaja prispevka

 

Vabimo vas, da  s svojim prispevkom sodelujete na konferenci. Prispevke lahko prijavite v slovenskem, srbskem ali angleškem jeziku  s pomočjo spodnjega obrazca.

  

V prijavi prispevka navedite:

  

 – imena avtorjev
 –
 naslov prispevka
 –
 povzetek  prispevka (do 200 besed)
 – ključne besede

 

Tukaj je naložen Obrazec za prijavo prispevka

 

Obrazec pošljite do 12. februarja 2010 na naslov ksenija.david@guest.arnes.si  ali pks-visja@guest.arnes.si.

 

Obseg prispevka je omejen na 15.000 znakov (s presledki) oziroma 8 strani. Prispevek mora biti izdelan v skladu z objavljenimi navodili. Vsak prispevek mora vsebovati naslov, podatke o avtorjih, povzetek in ključne besede prispevka v jeziku avtorjev, poleg tega pa mora biti naslov prispevka, povzetek in ključne besede še v angleškem jeziku. Referente prosimo, da ob oddaji povzetka navedejo tematsko področje, v katerem želijo sodelovati s svojim prispevkom. Posamezni avtorji lahko prijavijo največ dva prispevka, ki bosta objavljena v zborniku, za predstavitev na konferenci pa avtor določi enega. V primeru prijave dveh prispevkov za vsakega izpolnite svoj obrazec.

 

Tukaj so naložena Navodila za pisanje prispevkov

 

Rok za oddajo prispevkov je 15. marec 2010. Prispevke pošljete po elektronski pošti na enega od zgoraj navedenih elektronskih naslovov.

 

Prejem prispevka bo avtorju potrjen v določenem roku, po pregledu v recenzijskem postopku pa bo avtor obveščen o sprejetju prispevka  na konferenco in o morebitnih pripombah recenzentov. Vsi prispevki, ki bodo predstavljeni na konferenci, bodo objavljeni v zborniku 2. mednarodne konference v knjižni obliki v slovenskem, srbskem ali angleškem jeziku.

 

Referente prosimo, da svoje predstavitve referatov izdelajo na priloženi predlogi  in jih pošljejo na enega od zgoraj navedenih elektronskih naslovov vsaj dva dni pred datumom konference. Predstavitve prispevkov bodo po predhodni odobritvi avtorjev objavljene na spletnih straneh konference.

 

Tukaj je naložena Predloga za izdelavo predstavitve prispevka

 

 

Zbornik prispevkov bo vročen referentom ob registraciji udeležbe pred konferenco. Prispevki bodo na konferenci predstavljeni v obliki predavanja.