Na višji strokovni šoli izvajamo sodobno naravnano in praktično usmerjeno izobraževanje. Sledimo aktualnim izobraževalnim trendom, ki jih zahteva trg dela.

Na višji strokovni šoli izvajamo sodobno naravnano in praktično usmerjeno izobraževanje. Sledimo aktualnim izobraževalnim trendom, ki jih zahteva trg dela. Skozi študij boste pridobivali tako teoretična kot praktična znanja, ki vam jih bodo posredovali v praksi preizkušeni strokovnjaki, predavatelji z veliko mero posluha za individualne potrebe in posebnosti študentov. Uporabljamo sodobne pedagoške pristope in razvijamo oseben odnos s študenti.
Izrednim študentom pri vpisu priznavamo različna predhodno pridobljena znanja in delovne izkušnje. Izvedbo študijskega procesa prilagajamo potrebam in značilnostim skupin. Nudimo zelo konkurenčno ceno šolnine in omogočamo njeno obročno odplačevanje.
Vsebina študijskih programov omogoča široke zaposlitvene možnosti. V procesu obveznega praktičnega izobraževanja v gospodarskih in različnih organizacijah javnega sektorja študenti pridobijo najrazličnejša praktična znanja, sposobnosti in veščine, kar jim omogoča hiter vstop na trg dela.
Pridružite se našim zadovoljnim študentom in diplomantom naše višje šole. Potrdite svoje znanje z diplomo.

Ponudbo višješolskih izobraževalnih programov si lahko pogledate TUKAJ!