V četrtek,  26. novembra 2020, se bo odvijala online zaključna konferenca projekta Erasmus+ KA2: Apprentice Track z naslovom “Shaping the future of SMART Work-Based Learning” oz. “Pametna PRIhodnost“. Nosilec projekta je Skupnost višjih strokovnih šol Slovenije. V tem projektu je partner tudi naša Višja strokovna šola. Drugi partnerji pa so: Czech Association of Professional Higher Education (CASPHE)  iz Češke, Sveučilište VERN iz Hrvaške, Knowledge Innovation Centre (KIC) iz Malte in The European Association of Institutions in Higher Education (EURASHE) iz Belgije.

Glavni cilj našega projekta je bil olajšati nekatere postopke v procesu praktičnega izobraževanja za vse tri udeležence v tem procesu: študent, šola, podjetje. Osrednji intelektualni rezultat projekta je prototip aplikacije za pripravo, spremljanje in ocenjevanje praktičnega izobraževanja. Več informacij: https://apprenticetrack.eu/about-the-project/.

Na spletnem dogodku bodo predstavljeni rezultati projekta Apprentice Track. Sledila bo razprava o pomenu rezultatov za neposredne deležnike in sicer s predstavnikom delodajalcev (EUROCHAMBRE), predstavnico študentov (ESU), predstavnico izobraževalnih institucij in predstavnikom Evropske komisije.

Na zaključno konferenco se lahko prijavite TUKAJ, več informacij o njej pa najdete TUKAJ. Na konferenco je prijavljenih že več kot 200 udeležencev.